P&A Producties maakt van uw bedrijfsfeest een succes

P&A Producties heeft het beste beeld, licht, geluid en DJ’s voor uw bedrijfsfeest. Gaat het om een presentatie, netwerkbijeenkomst of feestavond? Voor welke gelegenheid dan ook, een bedrijfsfeest wordt een succes met P&A producties!

Een bedrijfsfeest boeken?

Vraag naar de mogelijkheden.

.

.

P&A Producties biedt de volgende zekerheden:

Kennismakingsgesprek:

Vooraf bespreken we wat de gewenste muziek van de avond is. We vragen naar de muziek-voorkeuren en mag je ook een playlist aanleveren. Bij een themafeest is het vaak wel duidelijk welke muziek het beste bij het thema past, maar bij een bruiloft of bedrijfsfeest kan dat “van alles wat” zijn vanwege het gevarieerde publiek. Onze DJ’s hebben een brede muziekkennis en draaien wat het best passend bij de avond is.

Onze afdeling planning stuurt uw een vragenlijst. Zodat jullie de vragen rustig kunnen voorbereiden voor een gesprek met DJ Peter Hak, en hij zich optimaal op jullie feest of evenement voor kan bereiden.

Persoonlijk contact:

Persoonlijk contact tussen u en het DJ team is bij ons gebruikelijk. Uiterlijk de maandag voor het feest belt hij je om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

zoals:

  • wat voor bedrijfsfeest
  • wensen
  • wat er wel en niet gedraaid mag worden
  • achtergrond muziek
  • wanneer er gefeest mag worden

Wij streven er naar om voor uw evenement uw wensen zo goed mogelijk te inventariseren en het eventuele programma zo veel mogelijk door te spreken zodat u hier tijdens uw evenement geen omkijken naar heeft.

Flexibiliteit en creativiteit:

Flexibiliteit en creativiteit staat hoog in ons vaandel.
Maatwerk, afgestemd op uw wensen en behoeften,

Wij zijn ons er net als u van bewust dat een feest afhangt van de juiste technische componenten, maar veel meer nog van de juiste mensen. Onze mensen zijn er op uit om uw evenement tot een succes te maken.