Bedrijfsuitje

Home/Bedrijfsuitje

DJ Bedrijfsuitje Utrecht

Heeft u een leuk bedrijfsuitje in de planning? Bijvoorbeeld voor teambuilding, of omdat u iets te vieren heeft. Sluit deze dag dan af met een geweldige feestavond. Uw personeel zal zich dit bedrijfsuitje nog lang herinneren. Sluit uw bedrijfsuitje Utrecht af met een DJ feestavond:

Vraag naar de mogelijkheden.

.

Bedrijfsuitje DJ Utrecht met Sax?

DJ en Sax:

DJ en Sax is een verrassende combinatie die steeds meer aan populariteit wint. Het samenspel van dansbare beats met de jazzy klanken van de Sax geven een bijzondere dimensie aan uw feest. De inspiratie van de DJ met het vingervlugge spel van de saxofonist zorgen voor een ultieme climax op uw avond. Deze unieke ervaring is er een die u niet snel zult vergeten.

De saxofonist bespeeld een breed scala aan muziek van jazz tot lounge en van dance tot top 40 . Ideaal voor de ontvangst van uw gasten of tijdens een lounge receptie waarbij word geïmproviseerd op de achtergrond muziek.

DJ en Sax is een spetterende, ongekende en unieke manier om uw gasten mee te verrassen.
De DJ en Sax combinatie is de boeken voor 3 x 30 minuten.

Pepperoni

Arjan de Swart, ook wel Pepperoni genoemd, zag op 26 mei 1965 in Gorinchem het levenslicht. Hij begon op 13-jarige leeftijd alt-saxofoon te spelen in de plaatselijke harmonie. Tijdens het doorlopen van de MAVO, MTS en diverse technische aanvullende opleidingen bleef zijn saxofoon niet onaan-geroerd. Naast zijn gewone werk bleef hij spelen met verschillende bands en artiesten, waar hij ruimschoots podiumervaring opdeed.

Dit bleef niet onopgemerkt en Pepperoni werd een begrip. Hij begeleide onder andere de shows van cabaretier Herman Berkien, reisde een tijd lang mee met Circus Martin Manson, Rastafari in Oostenrijk, en blies zelfs leven in de band Kane. Daarnaast richte hij in 1998 zijn eigen lespraktijk op, waar menig leerling dankbaar gebruik van maakt. Doodat de muziek een steeds belangrijkere plaats innam, was een studie onvermijdelijk en studeerde hij in 2005 af aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, en wist van zijn hobby zijn beroep te maken. Kortom een rasmuzikant in Hart en Nieren.

Zo kunnen we iets heel bijzonders aanbieden voor een bruiloftsfeest, themafeest of bedrijfsfeest.

Graag horen wij van u of u geïnteresseerd bent. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.