DJ Huren Utrecht

U wilt een DJ huren in Utrecht? P&A Producties heeft diverse DJ’s in Utrecht beschikbaar. U kunt zelf kiezen welk type DJ u wilt huren en welke muzieksoort u wenst. Dit kan werkelijk ieder soort zijn. Omdat wij veelal worden gevraagd in Utrecht kunnen we u ook diverse referenties overhandigen! DJ Huren Utrecht? Neem contact op!

Vraag naar de mogelijkheden.

DJ huren met saxofoon

Breng het optreden van de DJ op een hoger niveau door de toevoeging van onze saxofonist. DJ en Sax is de gangmakende combinatie op ieder feest. De saxofoon speelt snel en soepel in op de verschillende beats van de DJ. Het samenspel tussen de DJ en de saxofonist zorgt voor een unieke ervaring. Onze saxofonist speelt naast het gebruikelijke dance repertoire ook diverse nummers uit de top 40. Ook de Dance Classics komen desgewenst voorbij. Daarnaast kan de saxofonist ook worden ingezet tijdens een borrel voor lounge achtergrondmuziek. Bij voorbeeld: als de gasten binnenkomen spelen DJ & Sax een set met jazz & lounge, daarna gevolgd door 2 x een set oude en nieuwe muzikale klanken, waar de saxofonist op improviseert. Geschikt voor bruiloft bedrijfsfeest receptie en party. DJ en Sax is een spetterende, ongekende en unieke manier om uw gasten mee te verrassen. De DJ en Sax combinatie is de boeken voor 3 x 30 minuten.

De DJ Utrecht en Sax combinatie is de boeken voor 3 x 30 minuten. waarbij hij vanaf het podium bij de DJ en door de zaal lopend mee zal spelen op de muziek van de DJ.