DJ Peter Hak en P&A Producties

Peter Hak is geboren op 19 mei 1969 in de meubelstad Culemborg en reeds op 12-jarige leeftijd begonnen met het verzorgen van het eindfeest op de lagere school. Dus hij was er vroeg bij en het begin van een succesvolle drive-in show was begonnen. Daarna met veel succes doorgegaan op de middelbare school waar hij regelmatig op school- en klassenavonden zijn kunsten mocht vertonen. Ook waren er inmiddels contacten gelegd met diverse campings uit de omgeving.

Na het behalen van een rijbewijs begon het pas echt grotere vormen aan te nemen, nu hij niet meer afhankelijk was van andere mensen om alles maar heen en weer te rijden. De buurthuizen in de omgeving werden regelmatig aan gedaan en ook in het plaatselijke zwembad was hij een graag geziene gastheer. Zo kwam het dat er inmiddels al 2 shows operationeel waren, door de vele aanvragen die maar binnen bleven stromen.

De daarop volgende jaren heeft Peter het hele land en een stuk van België doorkruist, van bungalowpark tot zelfs in een Amsterdamse kerk heeft hij gestaan.
Op 27-jarige leeftijd mocht hij bijna wekelijks gaan draaien in een nieuw gebouwde discotheek Brothers in Bunnik. Na dit zeer succesvol 2 jaar te hebben volgehouden is hij gestopt met draaien.
Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, en na een jaar stond hij alweer achter de knoppen bij diverse feesten en shows.

De laatste jaren heeft Peter met zijn bedrijf P&A Producties vooral veel dinnershows en classic party’s gedaan, waar hij naast een strakke presentatie ook zijn hand niet omdraait om er een swingende dancemix van te maken.

Kortom een zeer veelzijdige DJ en professioneel entertainmentadviseur, die eigenlijk van ieder feest, van de 60’s-70’s-80’s-90’s van non-stop tot presentatie, een geweldige happening weet te maken.