P&A Producties verzorgd ook uw schoolfeest

Uw school echt op de kaart zetten met een knalfeest? P&A Producties neemt u zorg uit handen en zorgt dat u een goede DJ met lichtshow neerzet. P&A producties heeft ervaring bij vele schoolfeesten. Als DJ is P&A Producties dan ook veel gevraagd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school?

Vraag naar de mogelijkheden.

.

Wordt het bij jou op school ook weer tijd om te feesten?!

Grote en kleine scholen boeken hun shows bij P&A Producties, waarom?
De shows van P&A Producties zijn al meer dan 25 jaar een begrip in feestend Nederland. De schoolleiding weet dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over het licht en geluid tijdens het feest. De crew van de shows bestaat uit ervaren DJ’s en LJ’s die serieus met hun vak omgaan: het geven van een knalfeest!

Welke show je het beste kunt boeken bepaal je samen met de medewerkers van P&A Producties. Zij kunnen je deskundig adviseren bij de keuze van de show. Is jouw school zo groot en komen er meer feestgangers dan er in een ruimte kunnen. Wij bieden de mogelijkheid om twee shows tegelijk te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee zalen met allebei andere muziek, of een ander thema.

Keuze te over dus, en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Ook als de keuze gemaakt is blijft P&A Producties je steunen!

De shows bestaan uit een uiterst professioneel discomeubel met daarin alleen de allerbeste licht- en geluidscomponenten. Aangevuld met een lichtshow die helemaal gemaakt is om de zaal in de juiste sfeer om te toveren. Wij leveren de show op maat voor jouw feest. Alle shows worden verzorgd door een ervaren crew van twee personen.

Zij weten als geen ander welke muziek er populair is op jouw school, top 40, de laatste releases, R&B, rock, salsa, lounge, hardclub.

Zoals een DJ laatst opmerkte tegen een feestganger die een plaatje aan kwam vragen: “Wij draaien alles, van Andre Hazes tot DJ Jean, van de Vengaboys to Metallica, van de heetste trance tot danceclassics, als het maar feest is! Dus vraag maar raak…”

De shows van P&A Producties zijn vaak meerdere keren per jaar voor verschillende gelegenheden te gast op één en dezelfde school. Denk hierbij aan een kerstgala, eindexamenfeest, onderbouwfeest, lustrumviering, of een themafeest. Ook voor de verzorging van licht en geluid voor de schoolband, playbackwedstrijd of soundmix-competitie van jouw school heeft P&A Producties de juiste crew en apparatuur onderweg.

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden waar wij je graag alles over vertellen.
Bel 06 – 15 94 37 63 of vul het contactformulier in.

.
Voor ieder schoolfeest hebben wij de juiste show on the road!