De flexibele AV-dienstverlener voor uw beurs of evenement

Bij de organisatie van een (vak)beurs of evenement komt veel meer kijken dan u denkt. Met name beeld en geluid zijn bepalend voor het succes van uw zakelijke presentaties of een feestelijke evenement.

P&A Producties is hiervoor uw juiste audiovisuele full-service partner.

Vraag naar de mogelijkheden.

.

.

Wij zetten u letterlijk en vakkundig in de schijnwerpers!

Of het nu gaat om een groot of klein publiek, goed en verstaanbaar geluid tijdens uw bijeenkomst is van het grootste belang. Bij vergaderingen en/of bijeenkomsten is er steeds vaker vraag naar specialistische audio apparatuur zoals (draadloze) conferentie/interruptie systemen.

Een indrukwekkende visuele presentatie geeft een extra dimensie aan uw bijeenkomst. Projectie is van groot belang tijdens uw presentatie omdat beelden vaak een grote indruk achterlaten. Onze mensen kunnen als geen ander alle audiovisuele faciliteiten verzorgen voor evenementen en presentaties met een tijdelijk karakter.

Van de inzet van relatief eenvoudige projectie en geluidsversterking tot het verzorgen van alle licht- en geluidstechniek tijdens een groot meerdaags evenement. Daarbij ontvangt u van ons altijd een advies dat volledig is afgestemd op uw situatie en zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Kortom, wij maken uw evenement of beurs tot een succes. Uw succes.

Informeer bij ons over alle mogelijkheden, bel 06 – 15 94 37 63 of vul het contactformulier in.

Wij staan u graag te woord.